KAHRAMANMARAŞ / NURHAK - Nurhak İlkokulu

May

Sınıf öğretmenimiz Murat AKAR tarafından hazirlanan dinletiye Şair-Yazar Mehmet AKSU onur konuğu olarak katılacak. Ogrencilerimizden Ece AKAR,Mertcan ATEŞ ve Elçim CÜCÜK şiir okuyacaklar.Sunuculuğunu ogrencilerimiz Ali AKAR ve Sude Naz CERİTLİ yapacak.

Özel eğitim öğretmenimiz Zikran KAYA koordinatörlüğünde

İstiklal Marşı'mızın 101. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayarak günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler okunması ve 1. Sinif ogrencilerinin 10 kıta İstiklal Marşı'mızı okumasıyla devam etti. Törende pandemi kuralları alınarak ogrenciler maskeli ve mesafeye dikkat edilerek oturtuldu.

Mrt

Yetişkinler okuma yazma kursu başladı.Kurs öğretmeni Murat Akar,kursa katılanların tam başarılı olup;okuma konusunda  kimseye muhtaç olamayacaklarını belirtti.

Şbt

1. Sınıf öğretmeni Murat Akar,etkinlik ve beslenme odası yaptı. Galoş giyerek halıfleksli odada küçük masa ve sandalyelerin de etkinlik ile beslenmelerini yapan 1. Sınıf öğrencileri burada daha mutlu oluyorlar.

Şbt

Okuma bayramımız ELBİSTANIN SESİ gazetesinde....

Şbt

OKUMA BAYRAMIMIZ BASINDA YER ALDI.

Ara

Madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklarla mücadele sınıf temsilcileri seçimi yapıldı.

Ara

Okul müdürümüz tarafından Su ürünleri tanıtımı semineri verildi. Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ara

Evde düşerek kolunu kıran ve ameliyat olan öğrencimiz İlker´in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Ara

Insan haklari haftasi cesitli etkinliklerle kutlandi.