KAHRAMANMARAŞ / NURHAK - Nurhak İlkokulu

03444712003
Seyitaliler mah. Edison cad. Kapı No49A Nurhak/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
-Öğrencilerimiz; kendine, çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler, -Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz mutlu, huzurlu olarak, tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, çevrede, bölgede ve ülkede örnek olacak model bir okul toplumu oluşsun, -Tüm öğrencilerimiz hayatta mutluluk duyacakları bir mesleğe yönelerek bir yüksek öğretime yerleştirilmeye hak kazansınlar, -Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde; “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek, öğrencilerimize çağdaş ve demokratik bir ortamda geleceğin öncüsü olarak eğitmek ve evrensel değerlere sahip model bir okul toplumu oluşturmaktır.
Okulum Temiz Belgesi
Minibüs vs.
Seyitaliler mah. Edison cad. Dış Kapı No:49 Nurhak/KAHRAMANMARAŞ
İl merkezine uzaklık : 200 km
Diğer Hususlar
6 Şubat 2023 tarihli depremde okul binamız yıkıldığı için eğitim öğretim faaliyetleri Nurhak Anaokulu binasında sürdürülmektedir.